150 עמותות וארגונים בישראל יקבלו מאינטל מענקים בהיקף 2 מיליון שקלים

אינטל ממשיכה לתרום למאבק בנגיף הקורונה. לאורך שנת 2019 אינטל תרמה מענקים בסך כולל של 2 מיליון שקלים. אינטל מתחייבת לתת 10 דולר עבור כל שעת התנדבות של עובד, במסגרת תוכנית המענקים של אינטל. העובדים יוצאים להתנדב בקרב עמותות וארגונים, וכך מלבד ההתנדבות עצמה, אינטל מסייע כספית לעמותות שהעובדים בחרו להתנדב בהן. כעת 150 עמותות וארגונים יקבלו את המענקים. במסגרת קמפיין מצ'ינג שהתקיים בזמן הקורונה בכל אתרי אינטל בעולם נאספו רבע מיליון שקלים בישראל ונתרמו לעמותות מד"א, בית יציב, לתת. באינטל ישראל היו מספר התורמים הגבוה ביותר מכל אתר של אינטל בעולם.

בישראל נבחרו לקבל את התרומות, על-פי הנחיות קרן אינטל, העמותות: מד"א, עבור חיזוק הצוותים הרפואיים באמצעות אספקת ציוד מגן, ערכות בדיקה וערכות למטופלים מעוטי יכולת הנמצאים בבידוד, קרן רש"י באמצעות בית יציב עבור תוכנית בפריפריה הדרומית לילדים מעוטי יכולת, שתספק להם תמיכה ריגשית, לימודית וציוד חיבוריות, וארגון לתת, עבור אספקת מוצרי מזון והיגיינה לרווחתן של משפחות מעוטות יכולת בכדי לסייע להן לצלוח את המשבר.

בלה ארהמס, סמנכ"לית קשרי חוץ, תקשורת ואחריות חברתית אמרה "התודה היא לעובדים של אינטל, שממשיכים גם בתקופות קשות, לפעול ולהתנדב למען והקהילה בישראל. אלפי עובדי אינטל, אתם מצליחים לגעת בחייהם של אנשים רבים, להשפיע ולעשות שינוי אמיתי".