אינטל משיקה רשמית את MICA – תכשיט חכם

העוזר האישי שבצמיד פותח על ידי קבוצת New Device Group של אינטל ישראל. הוא מאפשר קבלת הודעות, תזכורות יומן והתראות מפייסבוק וגוגל

עיקר החדשות:

• MICA, ראשי התיבות של My Intelligent Communication Accessory"", עוצב על-ידי בית האופנה Opening Ceremony ופותח ויוצר על ידי אינטל.
  • הצמיד יאפשר קבלת הודעות, תזכורות יומן והתרעות מגוגל ופייסבוק
  • העוזר האישי שבצמיד פותח על ידי קבוצת New Device group של אינטל ישראל
  • הצמיד משובץ באבנים יקרות ועשוי מעור נחש. MICA יימכר ב-495 דולר, מחיר הכולל חבילת גלישה אלחוטית של AT&T למשך שנתיים ששולמה מראש על-ידי אינטל.
  • MICA יהיה זמין ב-8 בדצמבר בארה"ב בלבד בחנויות Opening Ceremony בניו יורק ובלוס אנג'לס, בחנויות נבחרות של בארני'ז ובאינטרנט ב-OpeningCeremony.us  וב-Barneys.com.

אינטל חשפה היום את התכונות והאפליקציות שלMICA - My Intelligent Communication Accessory - אביזר התקשורת החכם והאופנתי שמגדיר מחדש את המושג טכנולוגיה לבישה. MICA הוא צמיד יפה וחכם המספק גישה להודעות טקסט, Yelp, ג'ימייל, אירועי פייסבוק ולוח השנה של גוגל באמצעות התראות דיסקרטיות המשוגרות היישר לפרק היד.

המאפיינים העיקריים של MICA:

באמצעות צג המגע העשוי מזכוכית ספיר, התוכן ברור מאוד לעיניהן של עונדות הצמיד. התראות רטט, רשימת אנשי קשר חשובים ומענים מהירים הניתנים להתאמה אישית מעבירים מסרים היישר לפרק היד ללא צורך לפשפש בתיק בחיפוש אחר הטלפון ומבלי להפריע לישיבה או אירוע.

•  הודעות: MICA מעניק גישה להודעות טקסט והתראות על הודעות מייל שנכנסו לג'ימייל מ"אנשי קשר חשובים", כפי שהוגדרו בג'ימייל. המשתמשות יכולות לסלק התראות מההתקן או להגיב במענים מהירים שהנוסח שלהם ניתן להתאמה.
  •  התראות מלוח השנה ועל אירועים: MICA מציג את לוח השנה והתראות על אירועי פייסבוק ומאפשר למשתמשת לקבל או לדחות השתתפות בהם.
  • התראות לפי קדימות: המשתמשות יכולות להרכיב רשימה של אנשי קשר חשובים המסננת את התראות והודעות הטקסט. התראות הרטט מפנות את תשומת ליבה של עונדת הצמיד באופן דיסקרטי להודעות שנכנסו.
  •  טעינה אלחוטית: ל-MICA חיי סוללה של עד יומיים והוא תומך בטעינה אלחוטית בקערת טעינה אלחוטית של אינטל ומתהדר בחדשנות "נטולת חוטים" המספקת נוחות וגמישות.
  •  עיצוב: העיצוב המתוחכם של MICA  קובע רף חדש במראה של התקנים לבישים. הצמיד מציע גימורים יקרים וציפוי זהב 18 קאראט עם צג מגע מזכוכית ספיר קמורה. אחד הדגמים מתהדר בעור נחש שחור, פנינים מסין ואבני לאפיס ממדגסקר, ואילו דגם אחר מציע רצועה מעור נחש לבן משובצת באבני עין הנמר מדרום אפריקה וזכוכית געשית (אובסידיאן) מרוסיה.
  •  הגדרה ואבטחה: הצמיד מאפשר גישה ונעילה מרחוב, יכולת איתור ויכולות הגדרה באמצעות פורטל מבוסס אינטרנט.
  • חבילת גלישה של AT&T לשנתיים ששולמה מראש על-ידי אינטל: MICA מתחבר באמצעות הרשת של AT&T ומגיע עם חבילת גלישה לשנתיים ששולמה מראש על-ידי אינטל, הכלולה במחיר הצמיד.

העוזר האישי שבצמיד פותח על ידי קבוצת New Device group של אינטל ישראל

• עוזר אישי: MICA מציע תזכורות חכמות המונעות על-ידי Tom Tom בהתבסס על מיקומה של המשתמשת ומשך הזמן הנדרש להגיע לפגישה הבאה. MICA גם מעניק למשתמשות גישה לחיפושי Yelp בכדי לאתר מסעדות, חנויות ושירותים אחרים בסביבה הקרובה. רכיבי התוכנה של העוזר האישי מפותחים באינטל ישראל על ידי קבוצת new device group  שמנוהלת על ידי רונן סופר.

מחיר, זמינות ומידע נוסף:

MICA יהיה זמין החל מ-8 בדצמבר בארה"ב ויימכר במחיר של 495 דולר אך ורק בחנויות בית האופנה Opening Ceremony בניו יורק ולוס אנג'לס, בחנויות נבחרות של רשת בארני'ז בניו יורק ובאינטרנט ב-Openingceremony.us וב-Barneys.com.

אודות Opening Ceremony

Opening Ceremony היא רשת קמעונאית רבת פנים אשר נוסדה בספטמבר 2002 בניו-יורק על-ידי קרול לים ואומברטו לאון במטרה ליצור בוטיק קונספט שישלב בין אהבתם לטיולים בעולם ולאופנה. החברה גדלה והיא כוללת מספר חנויות בניו-יורק, בלוס אנג'לס, בלונדון ובטוקיו. החברה מציעה כיום מגוון קולקציות בגדים, אביזרים והנעלה לגברים ולנשים. חברת Opening Ceremony גם נודעת בשורה ארוכה של שיתופי פעולה, לרבות עם איקונת הסטיילינג קלואי סביני והבמאי ספייק ג'ונז. לחברה חדר תצוגה לסיטונאים בניו-יורק המציג יותר מ-20 מותגים מקומיים ובינלאומיים. ב-2009 השיקה Opening Ceremony את החנות המקוונת הראשונה שלה ובלוג בכתובת openingceremony.us, בהם מבקרים יותר מארבעה מיליון גולשים ייחודיים מדי חודש.