המתנה המושלמת לחג: מדפסת תלת-ממד ורובוט שמעניק עיסוי רגליים

אינטל פרסמה את "סקר החלומות הדיגיטליים", שבדק אילו טכנולוגיות האמריקנים רוצים לקנות בתקופת החגים. מרבית הצרכנים חולמים שהרובוטים יסייעו להם להפוך את החגים לחוויה טובה יותר; 9% מהגברים חושבים להופיע לארוחת החג עם "דייט דיגיטלי"

סקר חדש של חברת אינטל העולמית מגלה כי הטכנולוגיה המבוקשת ביותר כיום על ידי אמריקנים היא רובוטים אישיים ומדפסות תלת-ממד.

"סקר החלומות הדיגיטליים", שנערך בארה"ב לקראת קדחת קניות חג המולד, מלמד כי אחד מכל שלושה משיבים היה קונה לעצמו את הטכנולוגיות האלו, לו כסף לא היה מהווה מגבלה.

עוד עולה מהסקר, שנערך על ידי מכון TNS בקרב 2,500 משיבים, כי 96% מאלו שהיו רוצים לרכוש רובוטים אישיים ומדפסות תלת-ממד לא התנסו מעולם בטכנולוגיות האלו.

מסתבר שמרבית הצרכנים חולמים שהרובוטים יסייעו להם להפוך את החגים השנה לחוויה טובה יותר. 30% קיוו שרובוט אישי יעזור להם להכין ארוחות לאורחים; מספר דומה של משיבים שואפים שרובוט יעסה את רגליהם ואילו 9% מהגברים אפילו השתעשעו ברעיון שרובוט ישמש להם כדייט לארוחת החג.

הסקר עוסק גם בסוגיות של סביבת הקנייה המועדפת על הצרכנים. כך, לדוגמה, 80% מהמשיבים ענו כי יעדיפו לקנות טכנולוגיה לאחר שניתנה להם הזדמנות לגעת בה או להשתמש בה. 58% מהצרכנים הודו שהיו שמחים לו ניתן היה להתנסות בטכנולוגיות חכמות ומשאלה זו חזקה במיוחד בקרב גברים (62% לעומת 55% מהנשים) ובקרב גילאי 14-24 (28%).